2012. április 13., péntek

Never give up


Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor élni sincs kedve. Valakinek többször, valakinek ritkán. Ez természetes, de eszedbe kell, hogy jusson az, hogy eddig miért harcoltál? Az élet egy ajándék! Még ha abban a pillanatban nehéz is elhinni, hiszen olyankor annyira el vagy keseredve, hogy bármire képes lennél. De később rájössz, hogy szerencsés vagy, mert olyan dolgok részese vagy amikért mások életüket adnák. Ezeket a dolgokat kell megkeresni és ÉRTÉKELNI. Nem arra kell gondolnod, hogy benned semmi sem jó, hogy tele vagy problémákkal. Csak a jó tulajdonságaidra gondolj, még ha ezt másnak be sem vallod, magadban tudnod kell, hogy szerencsés vagy...nekem elég ha te tudod, mondd azt hogy: "igen is, van itt helyem."

Minden embernek megvan a párja a világban. Egy olyan ember aki úgy fogad el, ahogyan vagy. A leggyönyörűbb, a legjobb ember vagy a számára, tökéletes.
Tudom, hogy mindenkinek vannak mélypontjai és hullámvölgyei, de gondolj arra ha nagyon mélyen vagy, onnan már csak felfelé vezet az út... SOHA NE ADD FEL! Bia(L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése