2012. május 9., szerda

Nézz magadba!


Nem bírom az olyan embereket, akik olyanokról mondanak véleményt, akiktől ők egy picit sem különbek.
Csak nézz magadba egy picit. Gondolj arra, hogy mindig úgy viselkedsz ahogy kell? és ha egy kívülálló látna téged mit gondolna rólad?
Ha így viselkedsz, ne siránkozz azon, hogy téged nem szeret egy fiú sem... elmondom, hogy miért...azért mert kelleted magad. Persze, hogy ezt minden fiú kihasználja....egy darabig, aztán a véleménye is meg van rólad. Figyelj átlátszó, hogy azért rázod magad, mert tudod, hogy ez a fiúknak tetszik. Aztán megsértődsz azon, ha valaki ilyesmit feltételez rólad. Pedig valami valóságalapja is van annak, hogy ezt mondják. Ha nem vagy magaddal megelégedve, akkor miért hordasz olyan ruhákat amik kihangsúlyozzák az alakodat? Miért hordasz kivágott felsőket ha nem szereted az alakodat? A facebook-on kiírod, hogy milyen csúnya vagy csak azért, hogy százasával győzködjenek az ellenkezőjéről.

Nem tudom, de én nem tudnék ilyenre képes lenni. Jó érzés mikor megdicsérnek, de nem ilyennel fogom elérni. Inkább leszek olyan, amilyen vagyok, minthogy kéretem magam, csak azért hogy nőjön az egom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése