2013. április 15., hétfő

nem tudtok ti semmit!




Kijelenthetem, hogy nem vagyok valami fényes kapcsolatban mondjuk úgy 2 barátnőmmel, sőt fájdalmas kimondani de nem szeretek a közelükben sem lenni. Legjobb barátnőim voltak ők is, igaz barátoknak hittem őket. Aztán csalódások sorra sorakoztak egymásra amit még az elején úgy véltem, hogy egy igaz barát eltűr, esetleg egy-két tanáccsal segíti őt ha úgy látja, hogy amit tesz az nem helyes.

Aztán ha egy idő után süket fülekre talál az ember és tudom, hogy az egyik fülén be a másikon ki, akkor minek strapáljam magam, ha nem ér semmit!? Ha még csak ez lenne.. mert azt megértem ha magának rosszat akar és nem engedi hogy segítsek és mivel tudja a véleményem a helyes és helytelen dolgokról így már nem is kéri ki. De előbb-utóbb tudtam, hogy eljön ez a pillanat is amikor beleunok és innentől kezdve én nem teszek semmit a barátságunkért. Ami pedig nem a múlt héten kezdődött.

Na mindegy. Szóval a lényeg az, hogy tisztába vagyok a hibáimmal és azzal hogy nincs kevés belőle. Tisztában vagyok azzal, hogy sok mindent elrontok és nem vagyok a világ legjobb embere, de ahhoz, hogy az igaz barátaimtól elmenjen a kedvem azért ahhoz tenni kell..

Tudom, hogy sokat vagyok mostanában a barátommal, a szerelmemmel. De azért mert nekünk így jó és nem akarunk másokhoz igazodni és mások elvárásai szerint élni a kapcsolatunkat. Szeretjük egymást és senkinek köze nincs hozzá, hogy mi ezt hogyan tesszük.

Az igazság az, hogy SEMMIT sem tudtok! Azt hiszitek, hogy begyepesedtünk és úgy gondoljuk, hogy barátokra nincs szükség egy ilyen komoly és szilárd kapcsolat mellett. Ez nincs így. Őszintén, ennek egymáshoz semmi köze a mi esetünkben.Csak ti arra nem gondoltok, hogy más oka is lehet. Itt az a helyzet, hogy én kiállok az IGAZ barátokért, foglalkozom és törődök azokkal akiket tényleg annak tartok. Annak, hogy mi nem járunk ki annyit mint régen, egy oka van. Az, hogy beleuntunk, abba amit néhányan művelnek egy buli alkalmával, hogy itt már szó sincs a régi baráti összetartásról, csak, hogy ki a menő mert minél többet iszik és ki a csicska mert nem bírja a piát. Azt hittem ez egy különleges, páratlan közösség.. az is volt. Vannak értékrendek és ez az emberekben idővel változik. Bennünk most változott, ami azt az érzést keltheti, hogy nem akarunk a csapat tagjai lenni, ami részben igaz. Úgy értem vannak olyan emberek akikkel már tényleg nem akarjuk a kapcsolatot erőltetni..




3 megjegyzés:

  1. Imádlak Evi! Fel a fejjel, az ilyenekért nem éri meg.. :)) (L)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy vagytok nekem!:)L

    VálaszTörlés
  3. "Azt hiszitek, hogy begyepesedtünk és úgy gondoljuk, hogy barátokra nincs szükség egy ilyen komoly és szilárd kapcsolat mellett. Ez nincs így. Őszintén, ennek egymáshoz semmi köze a mi esetünkben.Csak ti arra nem gondoltok, hogy más oka is lehet. Itt az a helyzet, hogy én kiállok az IGAZ barátokért, foglalkozom és törődök azokkal akiket tényleg annak tartok."
    Ezzel én annyira nem értek egyet...

    VálaszTörlés